Voor de zomereditie van ICA Presents 2019 kreeg ik de mogelijkheid om in de aanloop naar het evenement een trailer te maken, om zo het evenement aan te kondigen en hype te genereren. Ik mocht daarnaast tijdens het evenement twee zogeheten 'same day'-video's maken — video's die op de dag van het evenement zelf opgenomen en gemonteerd worden. Deze werden tijdens het evenement en aan het eind, bij de prijsuitreiking, getoond. De bezoekers kregen zodoende tijdens het evenement al een sfeerimpressie en ze konden zo bij afloop al terugblikken op de dag die ze hadden beleefd.
De trailer voor het evenement.
Montage: Lennard Nijenhuis
Animatie: Lennard Nijenhuis
Sounddesign: Lennard Nijenhuis
De eerste sfeervideo. Centraal hierin staat de opbouw van het evenement, evenals het genereren van hype voor de dag zelf. Deze video is opgenomen, gemonteerd en geüpload binnen slechts 2.5 uur, zodat de video op de grote schermen in het gebouw getoond kon worden zodra de eerste bezoekers binnenkwamen.
Camera: Jayson Todikromo & Lennard Nijenhuis
Montage: Lennard Nijenhuis & Jayson Todikromo
Animatie: Lennard Nijenhuis
Sounddesign: Lennard Nijenhuis
De tweede sfeervideo, eveneens opgenomen, gemonteerd en geüpload binnen slechts 2.5 uur. In deze video staan de projecten die de studenten presenteerden centraal. Het eerste project is het schoolproject waaraan ik acht weken heb gewerkt: De Stoomcourant.
Camera: Jayson Todikromo, Vyasa Wolvetang & Lennard Nijenhuis
Montage: Lennard Nijenhuis, Jayson Todikromo & Vyasa Wolvetang
Animatie: Lennard Nijenhuis
Sounddesign: Lennard Nijenhuis
Back to Top