Hi, mijn naam is Lennard Nijenhuis. Ik ben een multimediavormgever, gespecialiseerd in het ontwikkelen van audiovisuele producties. Dit betekent dat ik inzetbaar ben voor het creëren van 2D-animaties, motion graphics, videomontages en illustraties.
Allereerst ben ik een probleemoplosser. Zie het zo: als je met een probleem naar de dokter gaat, geeft hij je geen mand vol medicijnen, injecties, kruiden of drankjes om vervolgens te vragen welke optie je het best vindt. Een dokter gebruikt zijn ervaring en expertise om jou de oplossing voor te schrijven waarvan hij weet dat deze het probleem op zal lossen. Dat is wat ik doe: ik creëer een oplossing voor een probleem of uitdaging door middel van ideevorming en mijn ontwerpproces — ik verken meerdere routes en elimineer de zwakste, om de sterkste na te jagen en verfijnen. Ik gebruik vervolgens mijn creativiteit om de oplossing visueel te manifesteren, zodat deze origineel en aantrekkelijk is voor het publiek in de context waarin de oplossing zal worden ervaren.
Wat mij verder drijft is het vertellen van verhalen. Ik geloof dat iedereen een verhaal, boodschap of idee heeft die moet of kan worden overgebracht. Mijn talent is om deze vorm te geven en behapbaar te maken.
Interesse om samen te werken? Neem dan contact met me op. Let's go.
Het proces
---
1. Creative Brief. Je ontvangt allereerst een algemene vragenlijst om de opdrachtbeschrijving, doelstellingen, wensen, behoeften en eisen vast te stellen.
2. Kennismaking. Vervolgens plannen we een meeting in om kennis te maken, de creative brief te bespreken, samen op één lijn te komen en concrete afspraken te maken.
3. Offerte. Ik stel een offerte op met daarin een overzicht van de gevraagde werkzaamheden en gemaakte afspraken, een kostenplaatje, een planning en de algemene voorwaarden. Na akkoord op de offerte gaan we beginnen.
---
4. Deel I: 

Back to Top